Vacatures

quote-01
Een vacature plaatsen en CV’s doorzoeken kan iedereen. Toch is het werven en selecteren van het juiste personeel zeker niet zo’n koud kunstje als dat het in eerste instantie lijkt. Bovendien vergt een goede sollicitatieprocedure nogal wat tijd. Tijd die u als ondernemer niet altijd heeft of kunt vrijmaken.

SOS Sales & Office Professionals ondersteunt u daarom graag bij de zoektocht naar de meest geschikte werknemer voor uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van commercieel, secretarieel en administratief personeel. Door onze eigen jarenlange ervaring op het gebied van sales en office onderscheiden wij ons en zijn wij uw volwaardig recruitment partner.

Wij helpen u bij het vinden van zowel vast als tijdelijk personeel en bieden oplossingen op basis van uitzenden, detachering, payroll en werving & selectie.
Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid maar u als werkgever kunt zelf bepalen tot hoever onze dienstverlening reikt: vanaf het plaatsen van de vacature, het maken van een eerste voorselectie tot het gehele wervingsproces.

Kortom: wij kunnen u helpen bij iedere personeelsuitdaging!
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.