Commercieel Medewerker Binnendienst (fulltime)
Voor een internationaal productiebedrijf in Midden-Limburg zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Het betreft een fulltime functie (40 uur per week) voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Taakomschrijving:
In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor de orderadministratie, offerte-behandeling, sta je klanten telefonisch te woord over uitstaande orders, adviseer je klanten over de mogelijkheden van de producten, verzorg je de klachtenafhandeling, ondersteun je de buitendienst en verricht je tal van commercieel-administratieve werkzaamheden.
Heb jij een afgeronde commercieel administratieve opleiding op MBO+ / HBO niveau, min. 2 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, affiniteit met raambekleding en/of insectenwering, interesse in techniek en elektro, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je stressbestendig, zeer service- en kwaliteitsgericht, accuraat, flexibel en een teamplayer die snel kan schakelen, maar daarbij wel het overzicht kan bewaren? Neem dan snel contact op!
Voor deze functie is het beheersen van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal een must. Frans is een pré.

Interesse in deze vacature? Mail dan je CV met foto en motivatie naar ons e-mailadres: contact@sosprofessionals.nl