PERSONEELS OPLOSSINGEN

Afhankelijk van de situatie en wensen kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van diverse personeelsoplossingen. Wij bieden diensten aan op basis van uitzenden, detachering, werving & selectie en zzp-bemiddeling. In overleg bespreken we samen de mogelijkheden en kunnen wij u adviseren over de meest passende contractvorm.

Uitzenden
Een medewerker inhuren op basis van uitzenden biedt maximale flexibiliteit en minimale werkgeversrisico’s. Wij zorgen voor de arbeidsovereenkomst, het juridisch werkgeverschap en de verloning van uw medewerker. U betaalt alleen voor de uren die een medewerker daadwerkelijk voor u heeft gewerkt en hoeft zich geen zorgen te maken over lopende contracten, ziekte of ontslag.

Detachering
Bij detachering heeft u de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste kracht voor een bepaalde periode. Detachering is een ideale oplossing voor inhuur op projectbasis of tijdelijke opdrachten zoals bijvoorbeeld bij vervanging tijdens zwangerschapsverlof of ziekte. Ook is detachering voor werkgevers interessant om eerst een periode te overbruggen alvorens een werknemer zelf in dienst te nemen.

Werving & Selectie
Bij werving & selectie gaan wij aan de slag om de juiste vaste medewerker voor uw vacature te werven. U maakt gebruik van onze expertise en na de perfecte match treedt deze werknemer direct bij u in dienst. Wij ontzorgen u gedurende de gehele werving en selectieprocedure. U kunt er echter ook voor kiezen om alleen een gedeelte van de sollicitatieprocedure aan ons uit te besteden. Bijvoorbeeld door ons als specialist in te schakelen voor het maken van een eerste voorselectie.

ZZP-bemiddeling
Voor ondernemers die (nog) geen behoefte hebben aan eigen personeel verzorgen wij flexibele administratieve, secretariële en commerciële ondersteuning door middel van zzp-bemiddeling.
Wij leveren een gemotiveerde zelfstandige professional die zeer snel is ingewerkt en van aanpakken weet.