Bestuurssecretaresse – tijdelijk (32-36 uur per week)
Voor een interessante opdrachtgever in Maastricht zijn wij op zoek naar een tijdelijke bestuurssecretaresse in verband met ziektevervanging. Het betreft een functie voor de duur van minimaal 3 maanden.

In de rol van bestuurssecretaresse schep je kaders waarbinnen de Raad van Bestuur (RvB) op efficiënte en effectieve wijze zijn rol kan uitoefenen. Je bent verantwoordelijk voor alle coördinerende administratieve en secretariaatswerkzaamheden en een doelmatige organisatorische ondersteuning van de RvB en de Raad van Commissarissen (RvC). Je maakt afspraken, houdt agenda’s bij, beheert de mailbox van de RvB, ontvangt bezoekers, organiseert bijeenkomsten en handelt correspondentie af.

De focus ligt op pro-actieve ondersteuning en optimale facilitering van de RvB en RvC. In dit kader heb je contacten met het managementteam (MT), leidinggevenden en collega’ door de gehele organisatie, de RvC en externe organisaties en relaties van de RvB. Deze contacten zijn gericht op informatieoverdracht, afstemming en gegevensuitwisseling. Discretie is in deze contacten vanzelfsprekend vereist.

Functie-eisen
HBO niveau
Uitstekende kennis van de Nederlandse taal
Zowel klant- als resultaatgericht
Pro-actief
Flexibiliteit
Gedreven in plannen en organiseren
Ruime ervaring in notuleren
Uitstekende beheersing van MsOffice
Accuraat en discreet
Humor
Ervaring in vastgoed en/of huisvesting is een pré

Interesse in deze vacature? Mail dan je CV met uitgebreide motivatie naar ons e-mailadres: contact@sosprofessionals.nl